БГ ТРАВЕЛ 2009 ООД предлага разнообразен спектър от туристически услуги, задоволяващ най - широк кръг от интереси - самолетни и автобусни екскурзии, интересни маршрути, включващи различни градове и забележителности.

Предлага индивидуални пакети за почивки и екскурзии до всички точки на света. Организира настаняване в хотели в чужбина и България. БГ ТРАВЕЛ 2009 ООД извършва резервации и продажбата на самолетни билети.

Мисията на туристическата агенция е да покаже познати и непознати кътчета от България, нейните обичаи, следи от отминали епохи на величие, богатството и разнообразието на СПА „изворчетата“, красотите на природата и нейната култура.
Разнообразните туристически услуги, предлагат на всеки българин да опознае своята родината и да я обикне. Съобразно икономическата обстановка БГ ТРАВЕЛ 2009 ООД се стреми да предоставя туристически услуги достъпни за всички.

Директният контакт с хотели, превозвачи и туроператори са гаранция за качеството на предлаганите от туристическата агенция услуги - детски и младежки туризъм, хотелски резервации, екскурзии, почивки, екзотични пътувания, специализиран, културен и бизнес туризъм, транспортни и ексурзоводски услуги, застраховки.

За деца и ученици туристическата агенция предлага УРОЦИ и УЧИЛИЩА СРЕД ПРИРОДАТА - с ползване на ИНОВАТИВНИТЕ ИНТЕРАКТИВНИ български образователни системи ЕНВИЖЪН и ДЖЪМПИДО.

Благодарение на своя опит и контактите с редица международни туроператори, агенцията предлага на клиентите атрактивни и конкурентни цени.

БГ ТРАВЕЛ 2009 ООД е лоялен и надежден партньор, работещ за своите клиенти.

Ескурзия - Планина